Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Galatasaray Odeabank Fenerbahçe, Fenerbahçe Halkbank maçı, Fenerbahçe Vakıfbank maçı, Fenerbahçe masa tenisi final - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Spor Kulübü çeşitli branşlarda bugün 4 kupa kaldırma şansını değerlendiremedi.

        Voleybolda kadınlarda CEV Kupası'nı, erkeklerde ise Challenge Cup'ı kazanan Fenerbahçe bugün oynadığı Teledünya Erkekler Süper Kupa Dörtlü Final son maçında Halkbank'a 3-2 mağlup oldu. Kadınlar Süper Kupa Dörtlü Final maçında ise sarı-lacivertliler 2-0 önde olduğu maçı 3-2 Vakıfbank'a kaybetti.

        Basketbolda ise FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Finali'nde ezeli rakibi Galatasaray Odeabank ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan 69-58 mağlup ayrıldı. Erkek Basketbol Takımı da deplasmanda Karşıyaka'ya 83-74 mağlup oldu.

        Son olarak masa tenisinde de finale çıkan Fenerbahçe Masa Tenisi Kadın Takımı, Şampiyonlar Ligi Finali'nde Berlin Eastside'a kaybetti ve Avrupa ikincisi oldu.

        Fenerbahçe için günün tek güzel haberi Şükrü Saracoğlu'ndan geldi. Spor Toto Süper Lig'de lider olan sarı-lacivertliler, Antalyaspor'u 4-1 mağlup ederek ligde en yakın rakibi Beşiktaş'a 12 puan fark atarak şampiyonluk için gün saymaa başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ