Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor "Dünyanın sonu değil" - Futbol Haberleri

        Süper Lig'de ilk 2 haftayı değerlendiren Kocaman, şu an için olumsuz bir şey söylemenin mantıksız olduğunu belirterek, ''2-0 kaybettiğimiz Trabzonspor maçı daha fazla savunma yapmak zorunda kaldığımız maçlardan birisiydi. Açıkça söylemek gerekirse topun kontrolünü ve hakimiyetini sağlama olanağı bulamadık ancak benim tahminimden daha dirençli bir takım pozisyonundaydık'' diye konuştu.

        Ligin ikinci haftasında 2-0 yenildikleri Gaziantepspor maçının ilk haftaya göre daha farklı geçtiğini ifade eden Kocaman, ''Rakibimiz ilk hafta kazandığı 3 puanın verdiği moralle ve bizden daha fazla oturmuş kadrosuyla ilk 15-20 dakikalık periyotta gücünü gösterdi. İlerleyen dakikalarda kontrolü ele aldık. Çok organize değildik fakat geçen yıla oranla oyun gücünün daha yüksek olduğunu söyleyebilirim. Sezon başında söylediklerimin bu anlamda arkasındayım. 2 maçta 2 mağlubiyet almak dünyanın sonu değil. Esas olan nereye doğru gittiğimiz'' ifadelerini kullandı.

        Kocaman, 3. haftada deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, ''Bu maç için uzunca bir süre var. Hem bizim oyuncu grubumuzda hem de onlarda neler değişecek onu şimdiden söylemek zor. Havamızın nasıl olacağını da bilmiyoruz. Ama esas olan öncelikle puan alabilmek'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ