Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ersun Yanal Fenerbahçe, Ersun Yanal idman - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL-Hüseyin YAVUZ

        Rakipleri yurtdışında yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, Düzce’de kendi tesislerinde kamp yapan Fenerbahçe’de idmanlar neşeli ve bir o kadar da sert geçiyor... Bu sezon da ipi göğüsleyip 4. yıldızı takmak isteyen Sarı-Lacivertli kulübün teknik patronu Ersun Yanal, antrenmanlarda hiçbir oyuncusuna taviz vermiyor. Disiplini elden bırakmayan Yanal, istediği hareketleri yapmayan futbolculara sert uyarılarda bulunurken, en çok da top kayıpları sonrasında oyundan düşülmemesini ve baskı yapılmasını istiyor...

        ‘YÜKSEK MÜCADELE İSTİYORUM’

        “Her zaman pres yapacağız ve rakibe nefes aldırmayacağız” diyen ve oyunun tamamında mücadelenin yüksekte tutulmasını isteyen Yanal’ın oyuncularına, “Geçen sene hak ettik ve şampiyon olduk. Bu bizim başarımızdı. Şimdi yeni bir hedef var: 4. yıldız... Tüm camianın beklentisi bu. Herkes bu bilinçle hareket etsin ve kendini ona göre hem idmanlara hem de maçlara hazırlasın. Hepiniz üst seviyede oyuncularsınız. Sizlere güvenimiz sonsuz” dediği kaydedildi.

        KAMPTA 'HABABAM' GÜNLERİ

        Fenerbahçe, Topuk Yaylası’nda adeta ‘Hababam Sınıfı’ ruhunu yaşıyor... Geçtiğimiz yıl hem taraftarın yaptığı pankartlarla hem de Kayseri Erciyesspor maçında yapılan ‘tek ayak üstünde durma’ sevinciyle Hababam Sınıfı ile bir hayli özdeşleşen oyuncular, yemekhanede ve boş zamanlarda yaptıklarıyla ‘Hababam Filmleri’ni aratmıyor. Hatta birbirlerine şeker fırlatanlar bile oluyor. Kısacası kampta kahkahalar eksik olmuyor... Yemekten sonra futbolcuların hiçbiri hemen odasına çıkmıyor. Çay-kahve eşliğinde saatlerce muhabbet eden oyuncular, tavla ve playstation oynayarak vakit geçiriyor. Bazı futbolcular da balık tutmaya giderken, geri kalanlar ise Topuk Yaylası’nın lobisinde uzun süreli sohbet ediyorlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ