Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Liverpool başardı! - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM

        İngiltere Premier Ligi'nin 4. haftasında sahasında Manchester United'ı konuk eden Liverpool, Babel ve Brown'un kendi kalesine attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. ManU'nun tek golü Tevez'den geldi.

        45 bin kişilik Anfield Road Stadı'nda oynanan ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maça müthiş başlayan ManU, aradığı golü erken buldu. Karşılaşmanın 3. dakikasında sol kanatta topla buluşan Berbatov'un ceza sahasına çevirdiği topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderen Carlos Tevez, Manchester United'ı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

        Golden sonra oyunda dengeyi kuran Liverpool, gol için yüklendiği sırada maçın 26. dakikasında tecrübeli kaleci Van der Sar'ın büyük hatası Liverpool'a beraberliği getirdi. Tecrübeli file bekçisi sağ kanattan ortalanan topu elinden kaçırınca top savunmada Brown'a çarparak ağlara gitti ve skor 1-1'e geldi. İlk yarı bu skorla geçilirken ikinci yarıda seyircisinin de desteği yüklenen Liverpool 76. dakikada Babel'le skoru 2-1 getirdi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Liverpool, sahasında Manchester United'ı 2-1 mağlup etti.

        ManU'da Cristinao Ronaldo ve Owen Hargreaves sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemezken yeni transfer Berbatov maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika forma giydi.

        Liverpool bu sonuçla puanını 10'a yükselterek Premier Lig'in zirvesine yerleşti. Manchester United ise 4 puanda kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ