Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sultan filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Hint filmi Sultan nerede çekildi, ne zaman vizyona girdi?

        2016 yılında vizyona giren Bollywood yapımı Sultan 31 Mayıs Salı günü Star TV ekranlarında yayınlanacak. Dövüşçü Sultan Ali Khan'ın hikayesini konu alan Sultan filmi hakkında merak edilen soruların yanıtını sizler için derledik. Peki Sultan filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Hint filmi Sultan nerede çekildi? İşte detaylar...

        SULTAN FİLMİ KONUSU

        Sultan filminin konusu şöyle; Sultan Ali Khan (Salman Khan) Haryana adında küçük bir kasabada yaşayan bir güreşçidir. Kazandığı bölgesel şampiyonluklar ona yetmemekte, günün birinde olimpiyat şampiyonu olabilmenin hayallerini kurmaktadır. Aynı kasabada yaşayan Aarfa'nın (Anushka Sharma) da kendine göre hedefleri vardır. Sultan karşılaştığı zorluklara ve içine düştüğü zor duruma rağmen, geçmişte yaptığı hataların üstesinden gelerek hem arenada, hem de özel hayatında gerçek bir dövüşçü gibi mücadele etmeyi öğrenecektir.

        SULTAN HİNT FİLMİ OYUNCULARI

        Marrese Crump - Marrese

        Salman Khan - Sultan Ali Khan

        Anushka Sharma - Aarfa

        Randeep Hooda - Sultan's Coach

        Marko Zaror - Marcus

        Amit Sadh - Sultan's brother

        Tyron Woodley - Wrestler

        Brahim Achabbakhe - Brahim

        Ron - Ron Smoorenburg

        Pilot - Björn Freiberg

        SULTAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

        Sultan filminin çekimleri, Hindistan'da gerçekleştirildi. Çekimler için Kuzey Hindsitan'daki Haryana Rewari şehrinde çekildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ