Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nin verimli topraklardan, denizlerin bereketinden, doğanın cömertliğinden ve paylaşılan sofralardan ilham alan süreli sergisi “Tat ve Sanat: Lezzetli Resimler” 20 Ağustos itibariyle İstanbul ayağını tamamladı.

Read more!

Prof. Dr. Gül İrepoğlu’nun küratörlüğünde hazırlanan sergide, 90 sanatçıya ait 200’ü aşkın sanat eseri yer aldı.

Sanatseverler, sergide Osman Hamdi Bey, Şeker Ahmed Paşa, Selahattin Teoman, Cevat Dereli, Nazlı Ecevit, Eren Eyüboğlu, Hikmet Onat, Hasan Vecih Bereketoğlu ve Mehmed Muazzez gibi Türk sanatının önemli isimlerinin eserlerini izledi.

Mehmed Muazzez, Natürmort – Meyveler ve Yemişler
Mehmed Muazzez, Natürmort – Meyveler ve Yemişler

İstanbul’da 70 bin ziyaretçiye ulaşan, tematik konferansları ve çocuklara özel sanat atölyeleriyle de büyük ilgi uyandıran sergiden geniş bir seçki 16 Eylül’den itibaren Ulus’taki İktisadi Bağımsızlık Müzesi bünyesinde yer alan İş Sanat Ankara Sanat Galerisi’nde ziyarete açılacak.

Halil Dikmen, Fındık Toplayan Kızlar
Halil Dikmen, Fındık Toplayan Kızlar
"FAALİYETLERİMİZİ ANADOLU'YA TAŞIMAYA ÖNEM VERİYORUZ"

Tat ve Sanat: Lezzetli Resimler’in İstanbul’da gördüğü ilgiden duyulan memnuniyeti ifade ederek serginin yolculuğuna Ankara’da devam edeceğini söyleyen İş Sanat Genel Müdürü Zuhal Üreten, İş Sanat faaliyetlerini İstanbul dışına taşımaya verdikleri önemin altını çizdi:

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ