Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir kimya fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

        Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir kimya fabrikasının depo kısmında bulunan gaz tankında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

        Patlama seslerinin ardından yükselen dumanları fark eden çalışanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

        Bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede kontrol altına alınan yangın, fabrikanın diğer bölümlerine sıçramadan söndürüldü.

        Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ile İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Süleyman Rüzgar, bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler