Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Teşkilat 51. bölüm full izle! TRT 1 Teşkilat son bölüm tek parça, full ve kesintisiz izle!
        1

        Teşkilat 51. bölüm 23 Ekim Pazar günü TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluştu. Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun ve Turgut Tunçalp gibi ünlü oyuncuların bulunduğu Teşkilat 51. bölüm izlemek isteyen dizi tutkunları Teşkilat son bölümü tek parça izleme linkini araştırıyor. İşte, yeni bölüm özeti...

        2

        TEŞKİLAT 51. BÖLÜM İZLE!

        Diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Teşkilat 51.bölüm izleme ekranı erişime açıldı. Teşkilat son bölüm TRT 1 interet sitesi üzerinden yayınlanacak.

        Son bölüm izlemek için TRT 1'in resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        TEŞKİLAT 51. BÖLÜMÜ ÖZETİ

        İstanbul’da yaşanan patlamaların ardından kendini tehlikeli bir operasyonun ortasında bulan ekibimiz, bir yandan faillerin peşindeyken diğer yandan Celine üzerinden David Hartley ile temas kurmak için Ömer’in içinde olduğu bir yanaşma operasyonu başlatır. Tüm bunların yanında, teşkilata dönmeyi seçen Zehra’nın ekibe tekrar katılması hiç de kolay olmayacaktır. Zehra’yı zor sınavlar beklemektedir. Mahallede cesedin bulunmasıyla gelişen süreçte ise işleri çıkmaza sürükleyecek bir durum yaşanır. Efkar ve Korkut, hedeflerine doğru yol almak için plan yaparken, durumu tersine çevirecek bir tehditin kendilerine yaklaştığından habersizdir.

        Haberi Hazırlayan: Hacer Tonay

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ