Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Teşkilat bu akşam yeni bölüm var mı, yok mu? 7 Mayıs 2023 TRT 1 yayın akışı ile Teşkilat yeni bölüm ne zaman?
        1

        Teşkilat yeni bölüm bu akşam TRT 1 yayın akışında yer almıyor. Dizinin takipçileri Teşkilat'ın bu hafta neden olmadığını araştırıyor. İzleyicileri için "Teşkilat yeni bölüm ne zaman?" sorusunun yanıtını haberimizde bir araya getirdik. İşte konuya dair detaylar...

        2

        TEŞKİLAT BU AKŞAM VAR MI?

        Teşkilat, bugün TRT 1'de propaganda konuşmaları sebebiyle yayınlanmayacak. Teşkilat dizisi, tekrar bölümüyle ekranlara gelecek.

        Teşkilat'ın 75. yeni bölümünün haftaya seçim dolayısıyla da yayınlanmaması buna göre; yeni bölümün 21 Mayıs Pazar günü yayınlanması bekleniyor.

        3

        TEŞKİLAT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Ömer’in deşifre olup ortadan kaybolmasıyla ekip dört koldan çalışmalara başlar. Hartley, Ömer üstünden bir oyun kurmayı planlayarak bu durumu lehine çevirmekte kararlıdır. Halit Başkan’la temas kuran Helen ise Hartley’in acımasızlığıyla sert biçimde karşılaşacaktır.

        4

        Sacide, Ömer’den haber alamadığı her saniye için endişelenirken, Ömer’i kurtarmak için sahada mücadele eden Efkar kendisini feda edecek bir hamle yapmak zorunda kalır. Siyah İnci’nin geçmişle ilgili kanıtlar sunması, Zehra’nın bilmediği gerçeklerle yüzleşmesini sağlayıp savaşın iyice kızışmasına neden olur.

        5

        7 MAYIS 2023 TRT 1 YAYIN AKIŞI

        05:13 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

        05:15 Ege'nin Hamsisi

        08:30 Uyanış: Büyük Selçuklu

        11:45 Enine Boyuna

        13:00 Alparslan: Büyük Selçuklu

        15:36 Propaganda Konuşmaları

        20:00 Ana Haber

        21:00 Propaganda Konuşmaları

        21:43 Teşkilat

        01:00 3'te 3

        02:30 Alparslan: Büyük Selçuklu

        05:00 3'te 3

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ