Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak TOKİ Tuzla kura sonuçları! 2019 TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları sıralı tam liste yayınlandı - Emlak Haberleri

        TOKİ Tuzla kura çekilişine katılan vatandaşlar çekilişi canlı olarak izledi. TOKİ tarafından Türkiye genelinde toplam 50 bin sosyal konut inşaa edileceği daha önce duyurulmuş ve başvurular alınmıştı. TOKİ İstanbul kura çekilişi geçen hafta başladı ve bu haftaki çekilişlerle sona erecek. Bugün ise Tuzla çekilişi yapıldı. İşte TOKİ İstanbul kura çekilişine dair detaylar...

        TOKİ TUZLA KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

        TOKİ 50 bin sosyal konutun 500'ünü İstanbulTuzla için yaptı. Tuzla'da 2+1 ve 3+1 konutlar için binlerce başvuru yapıldı. İstanbul Ümraniye'de yer alan Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde saat 10.00'da başlayan Tuzla kura çekilişi TOKİ'nin resmi Facebook hesabı üzerinden canlı yayınlandı. TOKİ kura çekilişini canlı yayında izleyenler isimlerinin çıkıp çıkmadığını biliyor. Ancak kura çekilişini kaçıranlar için TOKİ kura sonuçlarını sıralı tam liste olarak yayınlıyor. İşte TOKİ Tuzla kura çekilişi sonuçları.

        İSTANBUL TUZLA 2+1 KURA SONUCU İÇİN TIKLAYIN İSTANBUL TUZLA 3+1 KURA SONUCU İÇİN TIKLAYIN
        REKLAM

        TOKİ KAYABAŞI KURA SONUÇLARI

        26 - 27 Temmuz'da Yenikapı´da bulunan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde yapılan Kayabaşı kura çekilişinde 2+1 ve 3+1 toplam 4 bin 467 TOKİ konutu sahibini buldu. Alt gelir grubunda satışa sunulan konutların yüzde 25'i emeklilere, yüzde 10'u şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlere, yüzde 5'i ise engellilere ayrıldı.

        TOKİ Kayabaşı kura çekiliş sonuçları asıl ve yedek olarak listelenerek kamuoyu ile paylaşıldı. Kayabaşı kura sonuçlarını aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

        KAYABAŞI 2+1 TOKİ KONUTLARI SORGULAMA SAYFASI KAYABAŞI 3+1 TOKİ KONUTLARI SORGULAMA SAYFASI

        TOKİ SİLİVRİ KURA SONUÇLARI

        28 Haziran Cuam günü İştanbul Başakşehir'de yer alan Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen kura sonuçları TOKİ'nin resmi internet sitesi züerinden yayınlandı. Silivri 2+1 ve 3+1 dairelerin kura sonuçlarını aşağıdaki bağlantılar üzerinden inceleyebilirsiniz.

        REKLAM
        SİLİVRİ 2+1 TOKİ KONUTLARI SORGULAMA SAYFASI SİLİVRİ 3+1 TOKİ KONUTLARI SORGULAMA SAYFASI

        TOKİ BAŞAKŞEHİR AYAZMA / HOŞDERE KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

        TOKİ Ayazam'da 311 Hoşdere'd3e 337 sosyal konutu sahiplerine teslim edecek. Ayazma ve Hoşdere için 2+1 ve 3+1 konutlar için kura çekilişi 2 Temmuz (2019) yarın saat 10.00'da Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılacak.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ