Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tolga Mendi'den Tuvana Türkay açıklaması: İşlerimize odaklanmış durumdayız - Magazin haberleri 2019
        1

        Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'la yaşadığı aşkla sıkça magazin gündemine gelen ve geçtiğimiz günlerde sarsıntılı ilişkilerine son noktayı koyan Tuvana Türkay’ın, Tolga Mendi ile yeni bir aşka yelken açtıkları iddia edilmişti.

        2

        Adı kendisi gibi oyuncu Tuvana Türkay ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Tolga Mendi, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

        3

        "GEREKLİ AÇIKLAMAYI MESLEKTAŞIM YAPTI"

        Dostlarıyla birlikte bir restoranda bir araya gelen ve restoran çıkışı objektiflere yansıyan yakışıklı oyuncu, "Gerekli açıklamayı meslektaşım Tuvana Türkay yaptı. İkimiz de farklı projelerde yer almakta ve işlerimize odaklanmış durumdayız" sözleriyle meslekleriyle ön plana çıkmak istediklerini dile getirdi.

        4

        Açıklama sonrası hızlı adımlarla aracını valeden teslim alan Mendi, alışveriş merkezinden ayrılmadan önce haklarında çıkan aşk iddialarını karşılıklı cevaplamış oldu.

        5

        Tuvana Türkay, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan haberler sonrası sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

        6

        "HAYATIMDA KİMSE YOK"

        Sevgili magazinci arkadaşlarım; aynı kapta yoğurulduğumuz doğrudur. İşinize saygı duyuyorum ama biten ilişki ardından neye dayanarak böyle bir haber yapıyorsunuz? Hayatımda kimse yok, yalnızım, mutluyum ve gerçekten sadece kendimle olmanın huzurunu yaşıyorum.