Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tozluyaka 4. bölüm full izle! FOX TV ile Tozlu Yaka 4. son bölüm tek parça kesintisiz full HD izle!
        1

        FOX TV ekranlarının yeni dizisi Tozluyaka 4. bölümü ile yayınlandı. Dizinin senaryosunu Yekta Torun kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Semih Bağcı oturuyor. Dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını ise Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstleniyor. İşte Tozluyaka 4. son bölüm özeti hakkında merak edilenler...

        2

        TOZLUYAKA 4. BÖLÜM İZLE

        Tozluyaka 4. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Tozluyaka son bölüm izlemek için FOX TV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        TOZLUYAKA 4. BÖLÜM ÖZETİ

        Konser gecesinde söylenenlerin aslında yalan olduğunu anlayan Ali, artık gerçeği ortaya çıkarmaya kararlıdır. Bu saatten sonra oyunla, planla değil direkt o gecenin baş sorumlusu olan Berk’le yüzleşerek yapacaktır bunu. Çağrı’nın paniği yüzünden bazı şeyler Ege sayesinde daha hızlı ortaya çıkmıştır artık.

        Her şeyini riske atarak tehlikeli bir savaş başlatır Ali. Arap ve Zeyno da dahil olurlar bu savaşa. Sonunda ya kazanan olacaklardır ya da kaybeden.

        Cemre’nin bildiklerini söylemesiyle oğlunun hayatından endişe eden Kenan ise Derya ve Önder’i de karşısına alarak Ali’yi hedefine koymuştur.

        Ali, Vefa’ya aslında ne olduğunu öğrenmeye çalışırken, Çağrı da Hazal’dan çok daha büyük bir gerçek öğrenir.

        Savaşın tarafları değişmiştir artık. O gece aslında gerçekten ne olmuştur? Herkes bunun peşindedir.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ