6. Geleneksel Sis Dağı Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşü
Trabzon'un Şalpazarı ilçesi Sis Dağı Yaylası'nda Sarıkamış Şehitleri için anma programı düzenlendi.
Trabzon’un Şalpazarı ilçesi Sis Dağı Yaylası’nda Sarıkamış Şehitleri için anma programı düzenlendi.
Sis Dağı Hanyanı Mevkiinde toplanılmasın ardından katılımcılar tekbirler eşliğinde ve 350 metrelik Türk Bayrağı ile 2 bin 187 rakımlı Sis Dağı’na yürüdüler.
Yürüyüşün ardından düzenlenen programda şehitler için Kur’anı Kerim tilavetinin ardından katılımcılara buğday çorbası ikram edildi.
Sarıkamış Şehitlerinin aziz hatırasını yaşatmak amacıyla düzenlenen yürüyüşe Kaymakam Kezban Yerlikaya Akpınar, Büyükşehir belediye başkanı vekili Ahmet Yüksel Gülay, Belediye Başkanı Refik Kurunuz ile yüzlerce kişi katıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.