Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Trabzonspor Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri! Trabzonspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye Kupası TS - FB MAÇI için nefesler tutuldu - Futbol Haberleri
        1

        Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final, bugün yapılacak tek maçla başlayacak. Organizasyonun ilk yarı final müsabakasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bordo-mavililer, 21 Nisan'da İstanbul'da oynanacak rövanş öncesi, sahasındaki karşılaşmadan tur için avantajlı bir skorla ayrılmaya çalışacak. Cezası nedeniyle Çaykur Rizespor maçında takımın başında olamayan teknik direktör Hüseyin Çimşir, Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeniden kulübedeki yerini alabilecek.

        2

        Süper Lig'de oldukça kötü bir dönem yaşayan ve son 5 maçından sadece 2 puan çıkarabilen Fenerbahçe ise, bu kulvarda yoluna devam ederek kupa hasretine son vermeyi amaçlıyor. Teknik direktör Ersun Yanal'la yollarını ayıran ancak sahaya Yanal'ın yönetiminde çıkacak olan sarı-lacivertliler, Trabzon'dan İstanbul'a avantajlı bir skorla dönerek adını finale yazdırmayı hedefliyor.

        3

        TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

        Medical Park Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele atv'den canlı olarak yayınlanacak.

        25

        VEDAT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ