Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Transferin gözdesi Orkun Kökçü! - Son dakika Fenerbahçe FB transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Hollanda Ligi'nde Feyenoord formasıyla bu sezon şampiyon olan Orkun Kökçü hakkındaki transfer iddialarına bir yenisi daha eklendi.

        2

        Arsenal başta olmak üzere ismi Premier Lig ekipleriyle anılan 22 yaşındaki milli futbolcunun bu kez Portekiz şampiyonu Benfica'nın radarına girdiği iddia edildi.

        3

        Hollanda'dan Algemeen Dagblad'da yer alan habere göre; genç oyuncuları parlatıp satmasıyla ünlü olan Benfica'nın yeni hedefinin Orkun olduğu belirtildi.

        4

        Kariyerinde basamak atlamak isteyen Orkun'un da Benfica'ya sıcak baktığı kaydedildi.

        5

        Orkun'un menajerinin bir haftadır Benfica ile görüşme halinde olduğu aktarılırken, Feyenoord'un da gelecek sezon planlamasını kaptan Orkun'suz yapmaya başladığı ifade edildi.

        6

        Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt'in kendisi hakkındaki planlarının farkında olan başarılı orta saha oyuncusunun, son kararını vermek için önnüde uzun bir süre olduğunun da altı çizildi.

        7

        Milli futbolcunun Premier Lig kulüpleri tarafından da takip edildiği ve bu durumun Benfica'nın işini ekonomik olarak zorlaştırabileceği kaydedildi.

        8

        Orkun Kökçü, bu sezon Feyenoord formasıyla 46 resmi maça çıkarken, 12 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

        9

        Feyenoord ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Orkun'un güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösteriliyor.

        Haberi Hazırlayan: Uğur Sarıkaya

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ