Türkiye'de arkeolojik kazıların süresi uzayacak
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, arkeolojik kazılar hakkında, "12 aya yaymayı kabul eden kazı başkanlıklarıyla aylık izleme koşulu ile bir protokol yapacağız. Böylelikle her ay finansal olarak destekleyeceğiz." dedi
ABONE OLKültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yerli kazı başkanlıklarınca yapılan kazıların sürelerinin 12 aya yayılması için Bakanlık olarak finansal destek vereceklerini ifade ederek, "(Arkeolojik kazıları) 12 aya yaymayı kabul eden kazı başkanlıklarıyla aylık izleme koşulu ile bir protokol yapacağız. Böylelikle her ay finansal olarak destekleyeceğiz." dedi.
AA'nın haberine göre Bakan Ersoy, Sinop'ta yapımı tamamlanan Kültür Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, ülke olarak turizm alanında hedef büyüttüklerini dikkati çekti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ