Show TV'nin sevilen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de görülmemiş aşk!
Afyon Dinar'dan gelen İbrahim Orzum'un hikayesi yüreklere dokundu, Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. 16 yıl önce askerdeyken telefonda tanıştığı Ayşe'nin sesine aşık olan İbrahim; Ayşe ile kaçarak evlendiklerini söyledi
ABONE OL16 yıl çok mutlu bir evlilik geçirdiklerini, son aylarında eşinin Gaziantep’e ailesinin yanına gitmek istediğini ve sonrasında ailesinin eşinin aklını karıştırdıklarını söyledi.
İbrahim, eşinin ailesinin yanından geldikten sonra “Babamın emekli maaşını almak istiyorum” diyerek kendisinden boşandığını söyledi. 3 çocukları olduğunu söyleyen İbrahim, 6 aydır çocuklarını görmediğini, karısına da halen çok aşık olduğunu söyledi. Gözyaşları içerisinde karısı Ayşe'ye seslenen İbrahim'in aşkı stüdyoyu adeta hayrete düşürdü.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ