Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2022 Mike Tyson'dan Messi'yi tehdit eden boksöre olay yanıt - Spor haberleri - Dünya Kupası 2022 Haberleri
        1

        2022 Dünya Kupası'nda Suudi Arabistan karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetle start veren Messi'li Arjantin, gruptaki ikinci maçında Meksika'yı 2-0 mağlup ederek ilk puanıyla tanışmıştı.

        2

        Dünya Kupası'ndaki ikinci maçında Meksika'yı yenen Arjantin'in soyunma odasında maç sonu büyük kutlama vardı. Nicolas Otamendi bu kutlamaları sosyal medya aracılığı ile canlı yayınladı.

        3

        Lusail Stadyumu'nun soyunma odasında yaşanan coşku sırasında oyuncuların ve Teknik Direktör Lionel Scaloni'nin şarkı söyleyip, zıpladığı görüntüler sırasında Messi'nin rakip takım formasını tekmelediği iddia edildi.

        4

        Meksikalı futbolseverlerin ise Arjantinli yıldıza tepkisi dinmek bilmiyor. Sosyal medyada pek çok tehdit alan Messi'ye yönelik en ciddi saldırı ise Meksika'nın Dünya Şampiyonu Boksörü Canelo Alvarez'den geldi.

        5

        Alvarez, "Messi'nin bizim formamızla ve bayrağımızla yeri temizlediğini gördünüz mü? Allah onu karşıma çıkarmasın. Ben nasıl Arjantin'e saygı duyuyorsam sen de Meksika'ya saygı duymalısın" diye tepki gösterdi.

        6

        Yaşanan bu durumun ardından Messi'yi savunan isimlerden biri de boks dünyasının efsane isimlerinden olan Mike Tyson oldu.