Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu UEFA Avrupa Ligi finalinde elenen Jose Mourinho'dan hakeme olay sözler! Otoparkta bekledi - Son Dakika Spor Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Avrupa Ligi finalinde Sevilla, normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biten karşılaşmanın ardından Roma'yı penaltılar sonucunda 4-1 mağlup ederek 7'nci kez kupayı müzesine götürdü.

        2

        Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez Avrupa kupası finalinde kaybeden taraf oldu.

        3

        Kariyerinde bu zamana kadar 2 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Avrupa Ligi, 1 UEFA Kupası ve 1 UEFA Konferans Ligi finaline çıkan Mourinho, bu maçların tamamında kupanın sahibi olmuştu.

        4

        Maçın genel bölümünde sinirlerine zaman zaman hakim olamayan Portekizli teknik adam, maçtan sonra da ilginç bir harekete imza attı.

        5

        Mourinho, maçtan sonra düzenlenen ödül töreninde ikincilik madalyasını daha önce alıp direkt soyunma odasına yöneldi.

        6

        Tecrübeli hoca, kazandığı ikincilik madalyasını ise tribünden bir Roma taraftarına verdi.

        7

        Mourinho, karşılaşmanın İngiliz hakemi Anthony Taylor'a da tepki göstererek haksız bir şekilde mağlup olduklarını söyledi.

        8

        MOU ÇILDIRDI, MAÇ SONUNU BEKLEDİ!

        Maç içerisinde yaşanan gerginlikler karşılaşmanın ardından da devam etti. Sinirine hakim olamayan ve çılgına dönen Jose Mourinho, mücadelenin bitmesinin ardından hakem Anthony Taylor'a yönelik çok konuşulacak bir harekete imza attı.

        9

        OTOPARKTA BEKLEDİ, KÜFÜRLER YAĞDIRDI

        Daily Mail'de yer alan habere göre maçın ardından ikincilik madalyasını bir Roma taraftarına veren Jose Mourinho, otoparkta maçın hakemi Anthony Taylor'ı bekledi.

        10

        Hakem yönetiminden rahatsız olan Portekizli teknik adam, Anthony Taylor'la karşılaşmasının ardından sinirlerine hakim olamadı ve küfürler yağdırdı.

        11

        Mourinho, İngiliz hakeme yönelik; "Lanet olası bir rezalet, bu tam bir rezalet. Tebrikler, seni rezil. Tam bir rezaletsin. Rossetti bile bunun penaltı olmadığını söyledi ama sen penaltı verdin. S*ktir git" ifadelerini kullandı.

        12

        Mourinho, daha sonra karşılaşma ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

        13

        Tecrübeli teknik adam, "Gerçek şu ki hepimiz çok üzgünüz. Ölü gibi yorgunuz. Haksızlığa uğradığımızı hissederek ölü gibi dönüyoruz. İspanyol gibi görünen bir hakemin olduğu yoğun, maskülen, canlı bir oyundu.

        14

        "Sürekli sarı kartını kullandı. Lamela'nın ikinci sarıyı görmesi gerekirken görmemesi ve penaltıyı gole çevirmesi adaletsizliği gösteriyor." ifadelerini kullandı.

        15

        Mourinho kulüpteki geleceğine ilişkin ise şu açıklamarı yaptı; "Pazartesi günü tatile gidiyorum. Ondan önce kulüple görüşecek vaktimiz olursa konuşuruz yoksa tatilden sonra görüşeceğiz. Takımım için savaşmalıyım, bu nedenle kesinlikle kalacağımı söylemiyorum.

        16

        "Ben ciddi bir adamım. Diğer kulüplerle temas kurarsam bunu ilk önce yönetimin öğreneceğini onlara söylemiştim. Ben her zaman dürüst oldum. Sözleşmem 1 yıl devam ediyor, gerçek bu.

        17

        "Sadece Portekiz Milli Takımı için görüşmelerim olmuştu, ondan sonra da hiçbir takımla şuana kadar görüşmedim" açıklamasını yaptı.

        18
        Haberi Hazırlayan: Özer Çak

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ