Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimler, 'Daha İyi Bir Gelecek'te buluştu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; 'Enerjisa Enerji' öncülüğünde Türkiye'nin ekonomik verimliliğine katkı için kurulan 'Daha İyi Bir Gelecek' platformunun lansmanında cemiyet, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. Daha İyi Bir Gelecek' platformunun lansmanı Fişekhane'de gerçekleşti.

        Lansman, Türkiye'nin ekonomik verimliliğine katkı sağlamak amacıyla gelecek nesiller için daha iyi, daha temiz ve daha verimli bir geleceğe ulaşmanın öneminin aktarıldığı bir etkinlik olarak öne çıktı.

        Enerjisa Enerji CEO'su Murat Pınar'ın açılış konuşmasıyla başlayan, platformun detaylarının aktarıldığı, proje sözcüleriyle hayata geçirilen çalışmaların konuşulduğu lansmanda birçok tanınmış isim yer aldı.

        2

        "TARIM ARAZİM YOK"

        Geceye katılanlar arasında Gizem Karaca da vardı. Geçtiğimiz aylarda İstanbul'dan uzaklaşıp, köy hayatına yerleşen Karaca, "Tatili bırakıp, geldim. Benim ilgi alanım orada bu tarz şeyler. Organik beslenme ve organik tarım yapıyorum ama ufak ufak... Tarım arazim yok ama kendi bahçemde ufak ufak bir şeyler yapıyorum" dedi.

        3

        "BU ANLARIN TADINI ÇIKARTIYORUZ"

        Yaşamını İzmir'de sürdüren Gizem Karaca, "Bütün arkadaşlarım, şu aylarda orada oluyor. Yönetmenler, yapımcılar, oyuncular... Hep beraber vakit geçiriyoruz. Bol bol denize giriyorum. Sezon başlayacak ve setler de başlayacak. Biz bu anların tadını çıkartıyoruz o yüzden" ifadelerini kullandı.

        4

        "DİNLENİYORUM"

        Geceye katılan bir diğer isim de Selma Ergeç ile eşi Can Öz'dü. Basın mensuplarıyla sohbet eden Ergeç, "Henüz bir şey yok şu an. Dinleniyorum bolca, ders çalışıyorum" açıklamasında bulundu.

        5

        YANITLAMADI

        Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini bitiren Ceyda Düvenci, ayrılığın ardından soluğu tatilde almıştı. Boşanmayı Şakrak'ın istediğini açıklayan Düvenci de etkinlikteydi. Ceyda Düvenci, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

        6

        "BİRAZ DİNLENMEK İSTİYORUM"

        Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin de davete katılanlar arasındaydı. Biricik, "Otelimiz için neler yapabileceğime bakıyoruz. İşlerimizi ilerletmeye çalışıyoruz. Acelem yok şu an proje için. Yeni bitti zaten. Biraz dinlenmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

        7

        "KISMETİYLE GELİR ÖTEKİ İLİŞKİ"

        Etknilikte objektiflere yansıyan İrem Helvacıoğlu da muhabirlerle sohbet etti. Helvacıoğlu, "Tatil yaptım, biraz gezdim. Çok güzel geçti. Tekrar tatile de gidebilirim, çalışa da bilirim" dedi.

        Aşk hayatıyla ilgili de konuşan İrem Helvacıoğlu, "Şu an hiç onları düşünmüyorum. O kadar rahatım ki şu an... Kısmetiyle gelir öteki ilişki..." açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ