Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Ünlü model ölümden döndü! Cildi çürümeye başlayınca... - Haberler
        1

        ABD'li model Jessica Landon (37), hayallerini gerçekleştirmek için Los Angeles'a taşındı. Büyük kanallarda dizilerde rol almaya başladı. Hem oyunculuk hem modellik yapan genç kadın, yaşadığı psikolojik sorun nedenler yüzünden alkol tüketmeye başladı.

        2

        Mirror gazetesinde yer alan habere göre; kendisini yalnız hissettiği her anda daha da fazla içmeye başlayan Landon, 26 yaşına geldiğinde kendisini 7/24 vodka içicisi olarak tanımlamaya başladı.

        3

        Böyle bir hayat istemeyen Jessica Landon bir kliniğe yattı ve tedavi oldu. Ancak 2013'te tekrar içmeye başladı ve yeniden bir bağımlı oldu.

        4

        Kendini alkol tüketmekten alıkoyamayan genç kadın, bir gün merdivenlerden düştü. Bir süre sonra genç kadının yüzü sarkmaya başladı ve konuşması bozuldu. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan kadın hemen ameliyata alındı.

        5

        2 ay sonra iyileşmeye başlayan kadın aynı şekilde alkol tüketmeye devam etti ama bir süre sonra vücudu çürümeye başladı. Genç kadın durumunu şöyle özetledi: "Adeta idrarımdaki asit, cildimi ve kemiğimi eritiyordu.

        6

        Bu da nihayetinde stafilokok enfeksiyona neden oldu. Çaresizdim ama zor da olsa eski sevgilimi aradım ve yardım istedim. Şanslıydım ki geldi ve ertesi gün hastanedeydim."