Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Scarlett Johansson'ı bile şaşkına çevirir... İkizi olsa bu kadar benzer! - Haberler
        1

        TikTok videolarıyla üne kavuşan Rus asıllı fenomen Kate Shumskaya, Scarlett Johansson'a benzerliği sayesinde sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çeviriyor.

        2

        TikTok hesabının biyografi kısmına dünyaca ünlü yıldızın soyadını ekleyen Kate, sosyal medyada 'Bayan Johansson' olarak anılıyor.

        3

        Fenomen ismin Instagram biyografisinde ise 'Scarlett Johansson'ın gayri meşru kızı' yazıyor.

        13

        Öyle ki Emma Watson'ın hayranları, sokak'ta Emma'yı durdurup fotoğraf çektiriyor.

        14

        Emma Watson'a sadece dışarıdan benzemeyen, aynı zamanda ünlü oyuncu gibi insan hakları savunucusu olan Ella, "Küçüklüğümden beri Oxford Üniversitesi'nde İngilizce bölümünü okumayı hayal ediyordum. Daha sonra insan hakları için çalışmayı istemeye başladım. Kendimi çevre sorunlarının yanı sıra insan hakları savunucusu olarak görüyorum ve dünyada bir fark yaratabilmeyi çok isterim" diyor.

        15

        Ella insanların onu ünlü isimle karıştırmasını 'gurur verici' buluyor.

        16

        Benzerliğiyle ilgili bir anısını anlatan Ella, "Bir gün Oxford'u ziyaret ettiğimde Harry Potter kostümü giymiş çok sayıda çocuk vardı. Benden hepsiyle fotoğraf çekilmemi ve imza vermemi istediler. Hatta bazıları Hermione’nin imzasını istedi. Çok tatlıydı" diyor.

        17

        KENDALL JENNER'IN KAYIP İKİZİ

        Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te yaşayan bir çocuk annesi Teona Chachua'nın, Kim Kardashian'ın annesinin ikinci evliliğinden olan kardeşlerinden Kendall Jenner'a birebir benzerliği görenleri hayrete düşürüyor.

        18

        DHA'nın haberine göre 2018 yılına kadar TV yıldızı ve süpermodel Kendall Jenner'a benzediğinin farkında olmayan Chachua, şimdilerde ünlü olmanın tadını çıkarıyor.

        19

        "İNSANLAR SOKAKLARDA DURDURMAYA BAŞLADI"

        Chachua, Kendall Jenner'a benzerliği ile ilgili yaptığı açıklamada, "İnsanlar beni sokakta durdurmaya başlayınca şok oldum. O zaman benzerliğin farkına vardım. Ajanslardan teklif yağıyor. Şaşkınım" diye konuştu.

        20

        Chachua, Jenner'ın yanı sıra model Emily Ratajkowski ve ünlü oyuncu Sandra Bullock'a da benzetildiğini belirtti.

        21

        Satış temsilcisi olarak çalışan Teona, güzellik blogger'ı olduktan sonra tanınmaya başladığını ekledi.

        22

        Kendall Jenner gibi güzel bir kadına benzetilmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Chachua "Tam olarak Kendall'a benzediğimi düşünmüyorum. Ben ondan çok daha kısayım, o çok uzun" şeklinde konuştu.

        23

        TÜRK SOSYAL MEDYA KULLANICISININ BELLA BENZERLİĞİ

        Dilara Toprakçı adlı sosyal medya kullanıcısı, Bella Hadid'e benzerliğiyle dikkat çekiyor.

        24

        Yüz hatları ve çekik gözleriyle ünlü modele benzetilen Toprakçı'nın fotoğrafları, yabancı internet sitelerinde de paylaşılıyor.

        25

        İKİZ ZANNEDİLİYOR

        Brezilya'da 2014 yılında düzenlenen Miss Bum Bum yarışmasından ikinci olarak ayrılan Claudia Alende, Megan Fox'a benzerliğiyle adını duyurdu... Alende, kısa sürede şöhreti yakaladı ve Instagram'da 9.6 milyon takipçiye ulaştı. 2017'de Forbes dergisi Alende'yi yılın en iyi 15 Instagram influencer'ından biri seçti. Claudia Alende'yi görenler Megan Fox'un ikizi zannediyor.

        26

        İşte ünlülerin hayrete düşüren ikizleri...

        Jason Momoa

        27

        Will Smith

        91

        John Legend

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ