Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Uraz Kaygılaroğlu: İskoçya gezisi efil efil geçti - Magazin haberleri
        1

        Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde aralarında Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya'nın da olduğu arkadaş grubuyla İskoçya'ya gitmişti. Tatilden dönen ünlü isimler, önceki gün şarkıcı Melike Şahin'in konserine gitti.

        2

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Yılmaz ve Kaygılaroğlu, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        3

        İskoçya'nın doğal ve tarihi yerlerini gezen ekip, ülkenin milli giysisi olan kilt giymeyi de ihmal etmemişti. Geziyi kilt ile gerçekleştiren Cem Yılmaz ile Uraz Kaygılaroğlu verdikleri pozları da sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

        4

        Kaygılaroğlu, geziyle ilgili "Efil efil geçti." ifadelerini kullanırken, Yılmaz ise kilt pozunun sosyal medyada yoğun ilgi görmesiyle ilgili "Öyle mi? Ben daha yeni geldim, farkında değilim. Bakacağım araştıracağım." diye konuştu.

        KİLT NEDİR?

        İskoçya'da düğün ve balo gibi özel günlerde giyilen bu giysiler, aslında ulusal gururun ve aile / klan ilişkilerinin önemli bir sembolü.

        Kilt; ceket, yelek, gömlek, kravat, kilt, kilt iğnesi, dize kadar yün çorap, kurdele ve hafif takım elbise ayakkabılarından oluşuyor. Kilt; İskoçlar için gücün, romantikliğin ve dramatizmin de en büyük sembolü olarak kabul ediliyor.

        5

        Yeni filmi hakkında da konuşan Cem Yılmaz, "Filmde Nilperi (Şahinkaya) oynuyor, ben oynuyorum, Zafer (Algöz) ağabey var, Celal Kadri Kınoğlu var, Bülent Şakrak, Ahsen Eroğlu ve Özge Özberk oynayacak. 'İki Arada' filmindeki 'Ayzek Metin'in farklı bir hikayesini anlatacak." ifadelerini kullandı.

        6

        Öte yandan Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın yeni sevgilisi Umut Evirgen'nin de konserde olması tarafların konser gecesinin bir hayli zor geçmesine neden oldu. İkili, karşılaşmamak için yoğun çaba harcadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ