Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vedat Muriç rakamları yıka yıka geliyor! - Haberler - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor'u 5-1 mağlup ederek zirve takibini sürdüren Fenerbahçe, en formda isimlerden birisi de Vedat Muriç...

        5 KEZ FİLELERİ HAVALANDIRDI

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre sarı-lacivertlilerin Kosovalı forveti, sezona harika bir başlangıç yaparken Türkiye'ye geldiği 2014-2015 sezonundan bu yana en iyi lig başlangıcına imza attı. Golcü isim, 9 maçta 90'ar dakika ter dökerken rakip fileleri 5 kez havalandırdı.

        GİRESUNSPOR DÖNEMİ

        Giresunspor formasıyla Türkiye’deki ilk yılında 4 gol atan yıldız oyuncu, ilk 9 haftada ise ağları bulamamıştı. Vedat, 2. sezonunda 1. Lig’de toplam 17 gole ulaşırken, 9 haftada 3 gol bulmuştu.

        GENÇLERBİRLİĞİ DÖNEMİ

        REKLAM

        Ardından Gençlerbirliği’ne transfer olan Kosovalı isim, burada beklenen başlangıcı yapamadı. Vedat, ilk dokuz haftada 2, toplamda da 3 golde kaldı. 2017-2018 sezonuna Gençlerbirliği ile başlayan Muriç, ilk 9 haftada 2 gol atarken devre arasında transfer olduğu Rizespor’a ise 8 gollük katkıda bulundu.

        RİZESPOR'DA ZİRVE YAPTI

        Vedat Muriç, Türkiye’deki en iyi performansını gösterdiği geçen sezon 17 golle Rizespor’un başarısında en büyük payın sahibiydi. Ancak Muriç, geçen sezon ilk 9 haftada ise sadece 2 gol atabilmişti. Golcü oyuncu, sonrasında ise adeta şaha kalkarak 17 golle sezonu tamamladı. Muriç, bu sezon ise tüm bu istatistiklerini geride bırakarak ilk 9 haftayı 5 golle geçti.

        TRANSFERİ OLAY OLMUŞTU

        Bu sezon başında Fenerbahçe'nin yolunu tutan Vedat Muriç'in transferi gündem olmuştu. Galatasaray'ın da istediği yıldız futbolcunun son tercihi sarı-lacivertliler olurken Vedat attığı gollerle Kadıköy'ü coşturmaya devam ediyor.

        Pek çok Avrupa kulübünün radarında olan Vedat Muriç'in tek amacı ise şampiyonluk yolunda katkıda bulunup ligi gol kralı tamamlamak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ