Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Victoria Beckham'a eski çalışanından dava: Köle gibi çalıştırdı! - Magazin Haberleri
        1

        Eski futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham, 'Spice Girls' adlı müzik grubu dağıldıktan sonra moda dünyasında tasarımcı olarak kariyer yapmaya başlamıştı.

        2

        Attığı her adımla konuşulan Beckham'ın başı bu kez eski çalışanı Kristine Kubiliene ile dertte. Kubiliene, ünlü isme dava açtı.

        3

        Victoria Beckham'ın kendisini günde 15 saat 'köle gibi' çalıştırdığını ve bu nedenle sakatlandığını ileri süren eski çalışan, ünlü modacıdan tazminat istedi.

        4

        "ONUN KENDİ İHMALİ"

        Beckham ise, "Eğer bir sakatlık geçirdiyse bu onun kendi ihmalindendir." diyerek kendini savundu. Kubiliene'in tazminat davası sonbaharda başlayacak ve Londra'da görülecek.

        5

        ŞİRKETİNİ TOPARLAMAK ÇABALADI

        Öte yandan Victoria Beckham, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle zararı artan moda şirketini toparlamak için yeni bir formül bulmuştu.

        2008 yılından beri toplamda 46 milyon sterlin zarar eden 47 yaşındaki moda ikonu, müşterilerin satın almadan önce deneyebilecekleri parçaları sipariş etmelerine olanak tanıyan bir hizmet başlatmıştı.

        6

        SATIN ALMA BASKISI YOK

        Müşteriler, bir saatlik randevu aralığında evlerine teslim edilen parçaları satın alma baskısı olmadan 15 sterlin karşılığında deneyebilecek.

        7

        DÖRT ÇOCUK ANNESİ

        Victoria Beckham, 1999 yılından bu yana bir dönemin ünlü futbolcusu David Beckham ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ünlü çiftin; Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz adından dört tane çocuğu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ