Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel'den şampiyonluk yorumu (Fenerbahçe Kayserispor maçı sonrası...) - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, Kayserispor karşısında 500. kez sarı-lacivertli formayı giydi. Fenerbahçe tarihinde en fazla forma giyen ikinci futbolcu unvanını elinde bulunduran Volkan Demirel, daha önce Süper Lig'de 376, Avrupa kupalarında 86, Türkiye Kupası'nda 34, TFF Süper Kupa'da da 3 kez kaleyi korudu.

        Volkan Demirel, Süper Lig 27. haftasında Kayserispor karşısında aldıkları 5-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu:

        "BU FORMAYI 5 DAKİKA BİLE GİYSENİZ..."

        "Bu formayı 500 değil, 5 dakika da giyseniz bu forma çok kutsal. Bana her zaman güvendikleri için ilk önce bana sahip çıkan yönetimime, hocalarıma, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu benim için çok büyük bir onur. İnşallah bu 500'i, 600 ve 700'lere çıkarmak isterim. Sağlığım el verdiği sürece elimden geleni yapacağım için söz veriyorum."

        "AVERAJ ÖNEMLİ"

        "Liderle puan farkımız fazla gibi görünüyor. Bugün sahaya çıkarken 8 maçımızın hepsini kazanmamız gerektiğini söyledik birbirimize. Takım arkadaşlarım çok güzel oynadı. Güzel bir maç oldu. Averaj olarak 5-0 önemli bir galibiyet. Hem averajımızı da düzeltmek istiyoruz. İkili averajda Galatasaray ile eşitiz ama genel averaj devreye girecek. Bunlar ufak hesaplar ama ileride konuşulacak."

        "ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ MÜMKÜN"

        "Matematiksel olarak şu anda her şey mümkün. Herkes birbirleriyle oynayacak. Biz kazanıp rakiplerimizin alacakları sonucu bekleyeceğiz."

        Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in, Volkan Demirel hakkında, "Her stadyumda tepki çeken isimlerden biri Volkan Demirel'in bunu düşünmesi lazım" sözleri üzerine, "Kayserispor başkanının benim gibi futbolcusu olmadığından bu tür konuşmalar yapmıştır. Bugün bana şiş, telefon ve çakmak geldi. Bir sürü şey geldi. Ama biri denk gelmedi, herhalde dualar bizi koruyor. Vedat genç bir kardeşimiz. Onunla maçtan önce ve maçtan sonra konuştuk, başarı diledim" yorumunu yaptı.

        MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

        'Milli takımla ilgili bir gelişme var mı?' sorusuna da Volkan, "Milli takımda gençleşme var ama eğer çağrılırsam seve seve giderim" diye yanıtını verdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ