Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yağmur Sarıoğlu ile Sabri Sarıoğlu'ndan çifte kutlama! - Magazin haberleri
        1

        2010'da nikah masasına oturan futbolcu Sabri Sarıoğlu ile pilot Yağmur Sarıoğlu, iki yıl önce üçüncü çocukları Saran'ı kucaklarına alarak, büyük bir sevinç yaşamıştı. Sarp ile Sare adında iki çocuğu daha bulunan ve mutlu evliliklerini sürdüren çift, önceki gün objektif karşısına geçti.

        2

        ÇİFTE KUTLAMA!

        İkili, çocukları Sarp ve Sare’nin doğum günlerini aynı organizasyonla kutladı. Yağmur Sarıoğlu, etkinlikte ailece verdikleri pozu Instagram'dan yayınlamayı ihmal etmedi.

        3

        "HAZİRANI SEVDİM"

        Babalar Günü'nü de unutmayan ünlü isim, gönderisine, "Haziranı sevdim, Sarp'tan ötürü... 11. yaşı kutlu olsun. 4. yaş pastasını kesemediğim Sare'me de hak geçmesin... Dip not; Çok severek yaptığım işimi halihazırda arkama bakmadan gönül rahatlığıyla icra edebiliyorsam böyle bir fedakar babaya sahip olduğumuz içindir. Babalar Günü kutlu olsun..." notunu düştü.

        Fotoğraflar: Instagram

        4

        "GELEN TEKLİF OLURSA DEĞERLENDİRECEĞİM"

        Öte yandan daha önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sabri Sarıoğlu, "Antrenör kursumu bitirdim, gelen teklif olursa değerlendireceğim. Şimdilik herhangi bir proje yok arkadaşlar. Halihazırda olan dükkanlarıma gidiyorum." diyerek, sözü eşine bırakmıştı.

        5

        "TEKRAR UÇUŞLARA BAŞLAYACAĞIM"

        Yağmur Sarıoğlu ise, "Ben de tekrar uçuşlara başlayacağım. Birkaç eksiğimi tamamladıktan sonra hazırım." ifadelerini kullanmıştı. Ardından kısa süren sohbet sonrası muhabirlere teşekkür eden çift, kendilerini bekleyen özel araçlarına yönelmişti.

        6

        3 ÇOCUKLARI VAR

        Öte yandan 2010'da nikah masasına oturan futbolcu Sabri Sarıoğlu ile pilot Yağmur Sarıoğlu, 2020'de üçüncü çocukları Saran'ı kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Çiftin Sare ve Sarp adında iki çocuğu daha bulunuyor.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ