Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yalı Çapkını yıldızı Mert Ramazan Demir'den beklenmedik hareket! Fenomen isimle konuşmaları sosyal medyada ifşalandı! - Magazin haberleri
        1

        STAR TV ekranlarında seyirci ile buluşan Yalı Çapkını adlı dizide Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, özel hayatıyla da gündeme geliyor. Son olarak fenomen Bahar Candan ile olan konuşmaları ifşalanan ünlü oyuncunun beklenmedik hamlesi karşısında takipçileri şaşkına döndü.

        2

        Mert Ramazan Demir'e fotoğraf gönderen Bahar Candan, yakışıklı oyuncunun yaptığı hareket sonrasında yaşadığı hayal kırıklığını takipçileriyle paylaştı.

        3

        Mert Ramazan Demir ile mesajlarının içeriğini gizli tutan Bahar Candan, ünlü oyuncuya gönderdiği fotoğrafın ekran görüntüsü alıp, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yayınladı.

        4

        Adı Afra Saraçoğlu ile aşk dedikodularına karışan Mert Ramazan Demir, konuyla alakalı herhangi bir açıklamada bulunmadı.

        5

        Bahar Candan, paylaşımına "Artık erkeklere güvenim kalmadı. Hemen ekran görüntüsü almış. O ifşalamadan ben paylaştım" notunu düştü.

        6

        İşte Bahar Candan'ın ifşaladığı görüntü...