Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor ve hangi şehirde? Yalnız Kurt çekildiği yer ve mekanlar
        1

        Osman Sınav imzalı yapım, yayınlanan tanıtımlarıyla büyük heyecan yarattı. İlk bölümüyle bu akşam 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak Yalnız Kurt dizisi Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanıyor. Peki, Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor? İşte Yalnız Kurt çekildiği yer ve mekanlar!

        2

        YALNIZ KURT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

        Yalnız Kurt dizisinin nerede çekildiğine dair net bir bilgi bulunmuyor. Ancak Yalnız Kurt dizisinin genel çekimlerinin İstanbul'da yapıldığı söyleniyor.

        YALNIZ KURT DİZİSİ OYUNCU KADROSU İÇİN TIKLAYIN

        3

        YALNIZ KURT KONUSU

        Altay, hayatını "Kurdoğlu" namıyla, kafes dövüşleri yaparak kazanmaktadır. Esra, mekanda silahların patladığı bir gece, kaçıp küçük kızına kavuşmak için Altay'dan yardım ister! Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder. Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra'nın da sevgilisi olan Doğan peşlerine düşer.

        4

        Altay, Esra'ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur. Efsanelerden 1950'lerin Türkiye'sine ve oradan da günümüze ulaşan bu yolculuğunda Altay'a, ormanda bir kulübede tek başına yaşayan "ihtiyar", Davut Bahadır yol gösterecektir.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ