Gaziosmanpaşa'da yaralı kediye yardım edene silah doğrulttu, tutuklandı
Son zamanlarda giderek artan hayvana eziyet olayları, bu kez akıllara durgunluk veren bir tabloyla ortaya çıktı. İstanbul'da meydana gelen olayda Nurettin Kayar adlı kişi, yaralı bir kediye yardım etmek isterken yanına gelen kişi tarafından engellendi. İddiaya göre zanlı, "bırak hayvan ölmüş zaten" dediği Kayar'a silah doğrulttu
ABONE OLGaziosmanpaşa'da, işten döndüğü sırada sokaktaki yaralı kediye yardım etmeye çalışan hayvansever Nurettin Kayar (50) ile yanına gelen Emircan D. (21) ve Y.K (15) arasında tartışma çıktı. İddiaya göre Emircan D., "bırak hayvan ölmüş zaten" dediği Kayar'a silah doğrulttu.
DHA'nın haberine göre Emircan D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, yaşananlar kameralara yansıdı.
Yaşadıklarını anlatan Nurettin Kayar, "Bakımını yaptığım bir kedinin acı çektiğini gördüm, hayvanı kurtarmak için eşimi aradım. O esnada tanımadığım iki şahıs geldi. Hayvan bağırınca, 'Bırak dayı hayvan ölmüş zaten' dedi. Ben de uzaklaşmaları için elimle onları ittim. Diğeri ise silahını bana doğrulttu, eşim araya girdi. Eşim araya girmese beni vuracaktı. Ölebilirdim" dedi.