Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
ECE ULUSUM / GAZETE HABERTÜRK

İstanbul dışında festivaller tutmuyor kimse de sponsor olmak istemiyorken geçen yıl Pozitif uzun zamandır planladığı festivali birden hayata geçirdi; Cappadox. Kapadokya’nın doğal güzelliklerini bir de canlı müzik eşliğinde görmelisiniz. Sadece o mu? Sergisi, her çeşit etkinliği ve gastronomisiyle benzersiz oldu. İlk yıldan ilgi öyle çoktu ki şimdi beklentiler daha da büyüdü. Üstelik İstanbul dışındaki etkinliklerin yakın markaja alınmasını da sağladı. Bu yıl ikincisi düzenlenecek festivalin teması “Gelin Bahçemizi Ekelim”. 19-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik öncesi Pozitif kurucularından Ahmet Uluğ ile konuştuk. Birkaç tüyo da aldım.

Cappadox, festivallerin dışında da gerçekleşebileceğini, farklı işler yapılabileceğini gösterdi.

Türkiye’de kültür-sanat ve eğlence alanında çok farklı işler yapılabilir, yapılıyor da. Cappadox, İstanbul dışına taşan, coğrafyasından beslenen etkinliklerden. İstanbul dışında yapılan diğer festivallerin de dayanak kazanabileceği bir yere geldi. Şimdiyse keşfettiklerimizi değerlendirmeye başlıyoruz.

Siz işin içinden biri olarak bu festival ile neler keşfettiniz?

Eğlence sektöründe ne gibi potansiyeller varmış? Coğrafyanın sınırları ve sınırsızlığı, müziğin buradaki titreşimleri, yerel tatlar... Her şey bizim için yeni bir keşifti. Bu festival bize, doğru içeriklerle doğru zamanda ve doğru yerde gerçekleştirilen etkinliklerin, alışılmışın dışında deneyimler yaratabileceğini gösterdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ