Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Gül Gölge Saygıdan güzellik tüyoları, Cilt Bakım Sırları, Cilt Bakım Önerileir, Güzel Ciltler İçin Tüyo
        1

        Dudak çevresine bakım: Valmont'un dudak ve dudak çevresi için uzun süre etkili kırışıklık giderici bakım kremi Lip Repair; cildin yenilenmesine, ince çizgi ve kırışıklık görünümünün etkili bir şekilde azalmasına yardımcı olarak hücresel aktivitenin harekete geçmesini sağlıyor. Ürün, dudak çevresini günden güne yeniden yapılandırarak yüzümüzün en hassas bölgelerinden olan dudak çevresine yeniden doğal ve çekici bir görünüm kazandırıyor.

        2

        Saçı ısıdan koruyor: PHYTOKÉRATINE ısıyla aktive olan koruyucu sprey, bir yandan yıpranmış saçın iç yapısını etkili bir şekilde korurken diğer yandan da fön işlemi sırasında ısıya ve ısının yarattığı kırılmalara karşı kalkan görevi görüyor. Bitkisel keratin ve hyaluronik asit saç teline derinlemesine işleyerek saçı yeniden yapılandırıyor ve saça optimum nem seviyesini geri kazandırıyor. Çok fön çektirenler özellikle ısıya karşı koruma sağladığı için, bu spreyi saç bakım ürünlerine ekleyebilirler.

        3

        Kış geldi, cildinizi unutmayın: Havaların soğumasından etkilenen cildimizi nemli tutmak, kuruluktan kaynaklanan cilt gerginliklerini ortadan kaldırmak için alacağımız önlemlerin başında geliyor. Bol su içmek ve sebze tüketmek cildin nem kaybına uğramasını engelleyecek ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlayacaktır. Bu şikâyetler için geliştirilen Avene Hydrance Optimale Serum, cilde yumuşaklık ve esneklik veriyor. İçeriğindeki karite yağının zenginleştirilmiş formülüyle cilde anında rahatlık katıyor.

        4

        Güzellik kitabı: Kusursuz bir göz makyajı için doğru fırça, renk ve araçları kullanıp uygulamak önemli. “Nasıl öğreneceğiz?” diyorsanız Bobbi Brown’nun ‘Everthing Eyes’ kitabı tam size göre! Temel tekniklerle başlayan kitap, verdiği son derece kullanışlı ipuçlarıyla işimizi iyice kolaylaştırıyor.

        5

        Saçlarda güneş öpücüğü etkisi: Sarışın olmayı tercih eden kadınlar diğer saç renklerine göre saçlarda her zaman en doğal tonlara sahip olmak isterler. Saçı yıpratmadan açma işlemi için Wella Professionals tarafından özel olarak geliştirilen Blondor Freelights ile sarı tonlarının muhteşem uyumunu yakalamak mümkün.

        6

        Saçlarınızı canlandırın: Yıpranmış ve canlılığını kaybetmiş saçlar için etkili bir bakım yöntemi sunan Sebastian Penetraitt serisi; onarıcı ve güçlendirici maskesi, saç kremi ve şampuanıyla komple bakım sağlıyor. Maske, saçları kırılmalara karşı dayanıklı hale getiriyor. Saç kremi saçların parlak ve kolay taranır olmasını sağlıyor. Şampuan ise hasarlı saçları canlandırıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ