Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bu cumartesi daha eğlenceli, fırsatlı bir bayram yaşamak sizin elinizde. Zaman zaman sıkılganlıklarımız olsa bile, duygularımızda sevgi dolu, abartılı ve coşkulu durumlar ortaya çıkabilir. Esnek, keyifli davranışlarımızla tam da bayrama yaraşır bir coşku ile hareket edeceğiz. Bayram tatilini fırsat bilip sevdiklerinize daha çok vakit ayırmalısınız.

        KOÇ

        Bugün, keyfiniz her anlamda yerinde olacak. Spor yapmak, faaliyetlerde bulunmak veya eğlence hayatınıza kendinizi kaptırmak isteyebilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla vaktinizi harcayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle görüşmek sizi mutlu edebilir.

        BOĞA

        Bugün ailenizle olmak, varsa evinizin dekorasyonu, boya, badanası, tamiratıyla uğraşmaktan zevk alacaksınız. Çevrenize karşı esnek davranmak size çok şey kazandırabilir. Ertelediğiniz planlarınızı hayata geçirmek için bugün tam zamanı.

        İKİZLER

        Yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilir, kısa vadeli planlarınızı bugün etkili bir şekilde devreye sokabilirsiniz. Tanıdığınız ve samimiyette olduğunuz insanlarla olan ilişkileriniz daha da güzelleşecek. Harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız.

        YENGEÇ

        Gün içinde maddi konularda ilişkilerinizi devreye sokabilir, kazançlarınızı gözden geçirebilirsiniz. İş alanlarınızda hâlâ daha fazla görünür olmak istiyorsunuz ama bunun için biraz sabır göstermeniz gerekiyor. Beklemediğiniz bir yerden yardım alabilirsiniz.

        ASLAN

        Bugün enerjiniz rahatlayacak. Kişisel istekleriniz ve beklentileriniz devrede olabilir. Kişisel bakımınıza ve görüntünüze daha çok önem verebilirsiniz. Uzaklardan heyecanlı haberler gelebilir. Uzun zamandır ertelediğiniz sağlık poblemleriniz bugün gündeminize gelebilir.

        BAŞAK

        Geri planda durmak size iyi gelebilir. Önemli işler yapmak istemeyecek, kendinizi sosyal anlamda biraz geriye çekeceksiniz. Kalabalıklar içinde olsanız bile yalnızlığın tadını çıkarın. Bayram sonrası için yeni yeni iş fırsatları kapınızı çalabilir. Moralinizi yüksek tutun.

        TERAZİ

        Sosyal çevreniz, davetler veya organizasyonlara vaktinizi harcayabilirsiniz. Gireceğiniz çevrelerde ilişkilerinizi artıracaksınız. Çok ilgi çektiğiniz bu dönem ortaklaşa işler sizi heyecanlandırabilir. Karşınıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Değerlendirmekte fayda var.

        AKREP

        Kendinizi tam anlamıyla yaptığınız işlerde ortaya koyabilirsiniz. İş bağlantılarınız size müjdeli haberler getirebilir. Kendinizi göz önünde olacağınız yerlerde iyi hissedeceksiniz, aile bağlantılarınızı güçlü tutacaksınız. Canınızı hiçbir şeyin sıkmasına izin vermemelisiniz.

        YAY

        Bugün seyahatte veya tatilde keyfiniz yüksek olacak. Henüz tatilde değilseniz, değişik insanlarla bir arada olmak, dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Yeni bir insanla tanışabilir ve ilişkinizi geliştirebilirsiniz. Moralinizin bir hayli yüksek olacağı bir gündesiniz.

        OĞLAK

        Bugün, parasal konulara kafanızı takabilirsiniz. Elinize geçecek bir para, ödemeleriniz açısından sizi mutlu edebilir. Ailenize ve sevdiklerinize karşı esnek olacak, farklı yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Gelgitleriniz etrafınızdaki insanları rahatsız etme noktasında olabilir, dikkatli olun.

        KOVA

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkileriniz sizi mutlu edebilir. Ortaklaşa yaptığınız işlerinizde, ortağınızdan fayda sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizde ilginç olaylar yaşanıyor ve bu sizin de hayatınızda etkili olabilir. Dargın olduğunuz insanlarla bugün barışabilirsiniz.

        BALIK

        Bugün, çalışmaktan ve insanlara hizmet etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Ya da işinizdeki güzel gelişmeler, bu bayramda daha rahat hareket etmenize neden olabilir. Maddi konularda kendinize güvenin ama yine de gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ