Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erkek Aldatan erkekler bakın nasıl kadınları tercih ediyor?

        Etrafınızda hatta gözünüzün önünde olan bir çok sayıda aldatma vakası muhakkak vardır.Hollywood yıldızlarının bile aldatıldığı kadınları görmüşssünüzdür. Çirkin kadınla aldatılma durumuyla karşılaşan kadınlar neden aldatıldıklarına anlam veremezken olan o9lmuş biten bitmiştir.

        Eşleri çok güzel olan erkekler çirkin kadınlarla eşleri aldatmayı tercih etmektedir. Bunun nedeni ise çirkinlik ya da güzellik anlayışı değildir. Tamamen 'çirkin' kadının erkeğe daha fazla ilgi gösterdiğini, güzel kadının ise kendini şımartmaktan yana olduğunu düşünürler.

        Erkekler güçlü ve ilgili kadınları severler sevmesine de güzel kadınlar kendilerine olan güvenleri yüzünden erkeklerden, ilgi bekleme ve şımartılma isteği taşıdıklarını iddia ederler. Güya her isteğinin olmasını isteyen, istekleri yerine gelmediğinde eşine kötü davranan ve küsen kadınlardan bıkan erkekler, çareyi karısından daha 'çirkin' ama ilgi beklemek yerine ilgi gösteren, partnerini mutlu etmek için elinden geleni yapan kadınları tercih ederler. Erkekler, zeki ve şefkatli kadınları severler ve aslında kadınlardan çok şey isterler. Beklentileri bir kadın tarafından karşılanamadığında diğer bir arayışa sürüklenirler. Oysa 'çirkin' diye nitelendirdikleri o kadın da dünyanın en güzel kadınıdır ve ilgi beklemektedir.

        Kısaca erkekleri anlamak deveye hendek atlatmak ile eş değer bile olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ