Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Alemin kralı sensin"

        Eskişehir’de yaklaşık 6 yıl görev yapan ve son valiler kararnamesi ile merkeze alınan Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı’ya miting gibi uğurlama töreni yapıldı. Eskişehir’de ilk kez böyle bir törenle karşılaştı. Vali Çalışıcı zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Eskişehir polisi uğurlamaya gelen Eskişehirlilerin tek tek üstünü arayarak meydana soktu ve barikatlar koydu.

        FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        Merkeze alınan Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı’yı binlerce Eskişehirli uğurladı. Vilayet meydanına vali Çalışıcı’yı uğurlamaya gelen Eskişehirliler tek tek arandıktan sonra meydana alındı. Meydan barikatlarla çevrildi. Çok sayıda polis ile askerinde uğurlama töreni için meydana geldiği görüldü.

        Yaklaşık bir saatlik beklemeden sonra, Vali Çalışıcı vilayet binasının önündeki kürsüden kendisini uğurlamaya gelenlere seslendi. Eskişehirlilerden ağlarsa kendisinin bağışlanmasını isteyen vali Çalışıcı,” Ben Eskişehir’i, bu güzel ve sihirli kenti, ta çocukluk yıllarımdan beri nedense hep anamla özdeşleştirdim. Çünkü, bu kent anamın kentiydi. Bu güzel kenti, uzun gurbet yılları boyunca hep anacığımın güleç yüzü ve güneşli haliyle düşledim durdum. En çok istediğim şeylerden biri bu güzel kente, bu güzel kentin güzel insanlarına yüreğimin bütün kapılarını açarak hizmet edebilmekti. Çok şükür kısmet oldu. Sizlerle birlikte beş yılı aşkın bir zamandır bu güzel kentte hizmet etme gayreti içinde oldum. Eskişehir insanının o demokrat, aydın, ufku geniş, anlayışlı, hoşgörülü ama dik duruşlu mert ve vefalı yapısına nice zor zamanımda defalarca tanık oldum ve bir kez daha gurur duydum. Zaten Eskişehirspor’da sizin ol vefalı, mert ve dik duruşlu cesur yüreklerinizden doğmamış mıdır? Eskişehir insanının iyi tanımak gerekiyor. Eskişehir insanı riyayı, ikiyüzlülüğü, vefasızlığı kaldırmaz” dedi.

        ALEMİN KRALI SENSİN... VALİ BABAMIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ