Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (19 Aralık 2016)

        Bugün doğduysanız, olaylarda ve insanlarda kusur aramaya meyillisiniz. Yetenekli yapınızla iş hayatınızda oldukça başarılı bir dönem geçireceksiniz. İnsanların sizi kolay kandırmasına izin vermeyin. Cesaretiniz ve inancınız sizi her tür olumsuzluktan koruyacak. Bu sene iletişiminizi sıkı tutmalısınız. Yeniliklerden ziyade, eski olayları tamamlayacağınız bir yıl içinde olacaksınız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer alanınıza denk gelen bu gerilemede dikkatli adımlar atmalı, yanlış ifadelerden kaçınmalısınız. Kariyerinize dönük planların, konuşmaların üzerinden geçmelisiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür seyahat, eğitim, medya ve yabancılarla yapılacak iş alanlarınızda gerileyecek. Bu süreçte seyahatlerinizde ve işlerinizde gözden kaçıracağınız detaylara dikkat edin.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür ortaklaşa parasal alanınızda geriliyor. Para işlerinize önem göstereceğiniz bir süreç. Borç alıp vermemeye, parasal konularda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür özel hayat alanınızda geriliyor. Sevdiğiniz insanla birbirinizi yanlış anlamanız mümkün. Sözleşmelere çok dikkat edin. Eski ilişkilerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda geriliyor. İşle ilgili konularda önemli kararlardan kaçının. Yeni başlangıçlar ve anlaşmalar yapmak için pek doğru bir zaman değil.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür aşk hayatınızda gerileyecek. Hoşlandığınız insanla olan iletişiminizde sıkıntılar oluşabilir. Çocuğunuzla olan iletişiminiz zorlanabilir. Eski aşklar yeniden karşınıza gelebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür ev, aile, yuva alanlarınızda gerileyecek ve iletişim sorunlarına açık olacaksınız. Çözülmemiş sorunlar karşınıza gelebilir. Emlak alım, satım, kiralama işlerine kalkışmayın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizle olan iletişiminize çok dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalara müsait olacaksınız. Geçmişte yaşadığınız bazı sorunların yeniden karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, para evinizde geriliyor. Maddi konularda anlaşma yapmamaya özen gösterin. Tanıdığınız kişilerle iş yapmaya devam edebilirsiniz ama sıfırdan bir işe kalkışmayın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür burcunuzda geriliyor. Yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Önemli anlaşmalardan kaçının. Bugün itibarıyla artık enerjinizi yakın çevre konularına kaydıracaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birtakım çözülmemiş konu ve olaylar karşınıza, çözülmek adına gelebilir. Bu süreçte hiçbir şekilde anlaşmalara imza atmamalı, önemli girişimlerden kaçınmalısınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli iş görüşmelerini ertelemekte fayda var. Başlangıçlardan kaçının ama daha önceden konuştuğunuz, görüştüğünüz arkadaşlarınızla eski projelerin üzerinden geçebilirsiniz.

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ