Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu 10 ilginç şey
        1

        Dağınık saçlar

        Kuaföre saatlerini ve onlarca lirasını harcıyorsanız, siz yine bildiğinizi yapın. Fakat erkekler dağınık saçları çok çekici buluyor. Saçın en doğal dalgalı, belki biraz da dağınık hali erkeklere çok çekici geliyor. Erkeklerin doğallıktan hoşlandığını söylemiş miydik?

        2

        İştah

        Diyeti takıntı yapan kadınlar erkeklere hiç çekici gelmiyor. Sağlıklı bir iştah, önüne gelen yemeği yemekten korkmamak, erkekler için kadında özgüvenin simgelerinden biri. Kendine güven ve korkusuzluk erkeğin güvenini kazanmanın en hızlı yolu. Gel gelelim ki yine de ilk buluşmada oburluk yapmamakta fayda var.

        3

        Makyajsız bir yüz

        Birçok erkek doğallıktan hoşlandığı için kadınların makyajsız hallerini çekici buluyor. Bazı erkeklere göre kadının ruj sürmüş olması, öpüşme anının tadını en çok kaçıran şeylerden biri. Unutmayın, bazen makyaj güzel şeyleri engelliyor olabilir.

        4

        Uzun etekler

        Uzun etekler, mini eteklerin yanında hiç de azımsanmayacak kadar seksi erkekler için. Çünkü uzun etekler bir sırrı gizliyor imajı veriyor erkeklere. Erkeklerin hayal gücüne etki eden faktörlerden biri uzun etekler.

        5

        Yüzdeki kırışıklıklar

        Emin olun yüzdeki kırışıklıklar erkekleri kadınlar kadar rahatsız etmiyor. Hatta işin garip yanı, erkekler kadınların yüzlerinde oluşan yeni kırışıklıkları çekici bile buluyor! Erkek için her bir kırışıklık izi olgunluğun ve bilgeliğin alameti.

        6

        Bronz tende bikini izi

        Birçok kadın bronzlaşmış teninde oluşan bikini izinden nefret eder. Fakat kaderin cilvesine bakın ki erkekler bu izleri çok seviyor. Erkekler için bronzlaşmış tenle, bikini altında beyaz kalmış bölümlerin yarattığı tezat oldukça çekici.

        7

        Çıplak ayaklar

        Birçok erkek çıplak ayakları seksi buluyor. Fakat gel gelelim ki birçok erkek evlenene kadar kadınların ayaklarını görmüyor bile. Çıplak ayaklar birçok erkek için kadın vücuduna dair gizemli faktörlerden biri.

        8

        Gözlükler

        Ergenlikte tam bir kabus olan güneş gözlükleri, yaş ilerledikçe kadınların en çok kullandığı aksesuarlardan biri olur. Çünkü gözlükler seksi ve çekici görünmeyi sağlıyor. Erkekler de bu konuda hemfikir. Erkekler için gözlük takan kadınlar, takmayanlardan daha dikkat çekici. Gözlüklü kadınlar daha meraklı, daha seksi ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir imaj çiziyorlar.

        9

        Hafif bir göbek

        Son yıllarda karın kaslı ya da adonisli kadınların çekici olduğu inancı, erkekler için pek geçerli değil gibi. Şaşırtıcı ama erkekler göbek deliği etrafındaki hafif çıkıntılı göbeklerden oldukça hoşlanıyor. Marilyn Monroe "Göbeksiz bir kadın balkonsuz bir ev gibidir" demişti. Sanırız Marilyn'ın bir bildiği vardı.