Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (10 Haziran 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün öğlen saat 14.36’ya kadar Ay, Yay burcunda olacak. Sırt, siyatik ve varis ağrıları azabilir. Beslenmede protein günleri olduğundan, protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Öğleden sonra Ay, Oğlak burcuna geçiyor. Duygusal konularda mesafeli olabiliriz

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinize ve yakın çevrenize düşkünlüğünüzün arttığı bu dönemde kalabalıklar içinde olmak size zor gelebilir. Bu aralar son derece hassassınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tanımadığınız insanlar için vereceğiniz uğraş, sevdiğiniz insanlara yeteri kadar zaman ayıramamanıza neden olabilir. Çevrenize baskı yapmayın.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi durumuyla ilgili gelişmeler bazı hassaslıklar yaratabilir. Olaylar hakkında detaylıca düşünmek işinize yarayabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızın dengesinin değiş- tiği bu dönemde, özel hayatı- nızda zorlandığınız bir durumla karşılaşabilirsiniz. Olayların derinine inmek isteyebilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve sağlık alanlarınızı gözden geçirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bir anda yaşanacak olaylarla bazı şeyleri sorgulamaya başlayacaksınız.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlıklarınızın hayatınızda önemli olacağı bu dönemde, aşk hayatınızda beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Önemli kararlar alabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailevi sorunların veya davranışlarınızın sonucunda oluşacak olaylar sizi hassas kılabilir. İlginç tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Kendinize vakit ayırın.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Üzerinizde hissettiğiniz fikirsel baskı, yakın çevrenize karşı hassas ve kırılgan olmanıza neden olabilir. Yaşadığınız olayların içyüzünü merak ediyorsunuz

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda çabuk kararlar alabilir, tepkilerinizi kolay gösterebilirsiniz. Sosyal ortamlarda kafanıza göre harcamalarda bulunmaktan kaçının.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda sizi hassas kılan durumlar yüzünden önemli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Karşı tarafı anlamaya gayret etmelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Neyin neye sebep olduğunu ve nereden geldiğini bilememek sizi kızdırıyor. Olayların peşine düşmeden önce kendi davranışlarınızı gözden geçirin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınız özel hayatınızda bazı olumsuzlukları fark etmeniz için ellerinden geleni yapacak. Onlara sinirlenmek yerine olaylara tarafsız gözlerle bakın.

        REKLAM

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız, seyahat etmeyi çok seviyorsunuz. Yararlı ve başarılı dostlarınız sayesinde uğraştığınız alanda başarı kazanacaksınız. Çabuk hereket eden yönünüz, zaman zaman sabırsızlığa ve aceleciliğe sebep olabilir. Bu sene, hayatınızda çok önemli değişimler yaşayabilirsiniz.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ