İşadamı kaza kurbanı
Adem Karacabay hayatını kaybetti
Özner BERBER / İSTANBUL (AHT)
Yozgatlıları ve Karacabay Şirketler Grubu'nu üzen kaza dün sabah saat 09.30 sıralarında TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkiinde meydana geldi. TEM Otoyolu üzerinden Kurtköy istikametine gitmekte olan Adem Karacabay'ın kullandığı 34 AR 490 plakalı Mercedes marka otomobil Sultanbeyli mevkiinde yoldan çıkarak takla attı. Otomobil içerisinde tek olan Karacabay (55), olay yerinde hayatını kaybetti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Karacabay'ın cenazesini hastane morguna gönderildi.
Ferrari sıkıştırdı iddiası
Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, bir görgü tanığı Ferrari marka bir otomobilin Karacabay'ı sıkıştırması sonucu kazanın meydana geldiğini iddia etti.
Karacabay kimdir?
1954 yılında Yozgat'ın Yenifakılı ilçesinde dünyaya gelen Adem KARACABAY, ilk ve orta öğretimini Yenifakılı ilçesinde, lise öğretimini ise İstanbul Sultanahmet Ticaret Lisesin de, üniversite eğitimini ise İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi. 1967 yılında Karacabay Turizm ve Motorlu Taşıtlar Tic.Ltd.Şti'ni Kuran Adem Karacabay, yıllık süre içerisinde Türk Tarım sektörüne daha iyi hizmet suna bilmek için, ithalat, ihracat, Finans ve Serbest bölge şirketlerini kurarak Karacabay Şirketler Topluluğu'nu oluşturdu.