Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Pitbull dehşeti!

        Bursa’daki Çekirge Mahallesi sakinleri dün Pitbull dehşeti yaşadı. Önce mahalledeki tavukları yiyen köpek, sonra 3 yaşındaki İdil’e saldırdı. Küçük kız ölümden döndü

        Uğur USLUBAŞ / AHT

        BURSA’da Çekirge Mahallesi’nde bazı kişiler tarafından harabe haldeki bir evin bahçesine bırakılan Pitbull cinsi köpek, dün önce mahalledeki tavukları yedikten 1 saat sonra sokakta oynayan 3 yaşındaki İdil Nalbant’a saldırdı. Küçük İdil, köpeğin saldırısından son anda kurtarılırken polise haber verildi.

        İhbarın ardından kulübeye giden polis ekipleri, Pitbull cinsi köpeğin yanına yaklaşamayınca devreye Osmangazi Belediyesi Veterinerlik ekipleri girdi. Araç ile köpeğin yanına yaklaşan ekipler, ilaçlı iğneyle köpeği bayıltarak kafese koydu.

        ‘ÇOK KORKTUK’

        Köpeğin yakalanmasının ardından Hüseyin Nalbant ve kızı İdil Nalbant da rahat bir nefes aldı. Hüseyin Nalbant, “Kızımız belki de ölümden döndü. Çok korktuk. Köpek yakalandığı için rahat bir nefes aldık” dedi. Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde de önceki gün bir anneyle çocuğuna Pitbull cinsi köpek saldırmıştı. Köpek; anne ve çocuğu yaraladıktan sonra yakalanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ