Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Motokuryeye Bilica çarpmış!

        Eray EROLLU / AHT

        Barbaros Caddesi'nde önceki gün sabah erken saatlerde lüks bir cip, kırmızı ışıkta bekleyen motokurye Feysel Taşkın'a arkadan çarptı. Taşkın, çarpmanın etkisiyle önündeki otomobilin üzerine uçarak yaralandı. Taşkın hastanede tedavi altına alınırken, kaza anını kaydeden MOBESE kameralarını polis inceleme altına aldı.

        Görüntülerde kazaya sebep olan cipi kullananan sürücünün, hızla olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. Polis kaçan lüks cipin sahibine, olay yerinde araçtan düşen plaka sayesinde ulaştı. Yapılan inceleme sonucunda aracı, Fenerbahçeli futbolcu Fabio Bilica'nın kullandığı anlaşıldı. Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği'ne karısıyla birlikte gelen ünlü futbolcu yaklaşık bir saat ifade verdi.

        "ARACI BEN KULLANIYORDUM, PİŞMANIM"

        Poliste verdiği ifadenin ardından serbest bırakılan Bilica'nın ifadesinde, "Olay sırasında aracı been kullanıyordum. Araç Roberto Carlos'un üzerineydi. İşlemleri bitince aracı ben üzerime alacaktım. Kaza sonrası panikle kaçtım, pişmanım ve üzgünüm" dediği öğrenildi. Bilica hakkında, yaralamalı kazaya sebep vermek ve alkol testi yaptırmadan kaza mahallinden kaçtığı için işlem yapılacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ