Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Doğum günü partisi kanlı bitti VİDEO

        Büyükçekmece'de doğum günü partisi kanlı bitti. 4 arkadaşıyla birlikte 18 yaşına girişini sahilde bir barda kutlayan Merve Ezekay, Mimarsinan'da oturan 3 arkadaşını bırakmak için Siyabend Çam'ın kullandığı otomobille yola çıktı. Şarampole uçan otomobilde bulunan gençlerden 2'si hayatını kaybetti 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaşanan panik ve vatandaşların yaralıları kurtarma çalışması amatör kamera tarafından görüntülendi.

        Olay saat 23:30 sıralarında meydana geldi. Büyükçekmece, Sinanoba Çarmıklı Caddesi meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti; Büyükçekmece sahilde bulunan bir barda 18 yaşına girip reşitliğini kazanan Merve Ezekay'ın doğum gününü kutlayan arkadaşları, bar çıkışı Siyabend Çam'ın kullandığı 34 FA 7463 plakalı kiralık araçla evlerine gitmek üzere yola çıktılar.

        Araç, Çarmıklı Caddesi üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine, önce kaldırıma çarptı, ardından 5 metre yükseklikten inşaat çukuruna yuvarlandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar ile diğer araç sürücüleri durumu polis, itfaiye ve sağlık birimlerine bildirdi.

        Olay yerine gelen itfaiye erleri araç içinde sıkışan gençlerin yardımına koştu. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu Baran Demirel ile Uğur Savaş'ın cansız bedenleri demir yığınına dönen araçtan çıkarıldı.

        Otomobilden yaralı olarak kurtarılan Merve Ezekay, Aslı Toprak ve Siyabend Çam Silivri Hayat Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Doktorlar yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirtti.

        Kaza sırasında yoldan geçen bir vatandaş, "Gençler sanırım alkol almışlardı. Araç hızlı bir şekilde geldi. Şoför, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Takla atarak şarampole yuvarlandı. Aracın içerisinde bayan da vardı. Araç çok süratliydi. Polislerin söylediğine göre araç yaklaşık 150 kilometre hızla ilerliyordu" diye konuştu.

        Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ