Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İkinci Pippa Bacca olayı

        Danimarka’dan bisikletiyle tek başına yola çıkarak Türkiye’ye gelen kadın turiste Yozgat Sorgun’da tecavüz ettikleri ileri sürülen 2 genç gözaltına alındı

        İtalyan barış gelini Pippa Bacca’nın Gebze’de tecavüz edilip öldürülmesinin ardından bu kez Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde bir kadın turist tevacüze uğradı. Kimliği açıklanmayan Danimarkalı turist, önceki akşam Sorgun’a bağlı Karaveli Köyü yakınlarındaki çeşme başında mola verdiği sırada kendisine iki kişinin tecavüz edip, ardından da parasını alıp kaçtığını iddia ederek, jandarmaya şikayette bulundu.

        Eşkallerini verdi

        Danimarkalı kadının zanlıların eşkallerini de vermesinin ardından geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ve polis ekipleri O.A. (17) ile F. Ş.’yi (22) önceki gece gözaltına aldı. Sorgun Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alınan O.A. ve F.Ş., Devlet Hastanesi’ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Bu arada zanlıların üzerinden çıkan para ise turist kadına teslim edildi. Tecavüze uğradığını iddia eden kadın turistin fotoğrafının ve görüntüsünün çekilmesini istemediği belirtilirken, ilçeden ayrılıp ayrılmadığıyla ilgili de açıklama yapılmadı.

        “Görüntülenmesin”

        Yozgat Valisi Amir Çiçek “Olay henüz adli tahkikat sürecindedir” diyerek bilgi vermekten kaçındı.Vali Çiçek’in olayla ilgili gelişmeleri ve yeni bilgileri yoğun telefon trafiğiyle İçişleri Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı yetkililerine bildirdiği öğrenildi. Vali ayrıca güvenlik güçlerini uyararak, kadın turistin görüntüsünün çekilmesine kesinlikle engel olunmasını istedi.

        5 saat sonra yakalandIlar

        Danimarkalı kadın turiste tecavüz ettikleri öne sürülen O.A. ve F. Ş. olaydan 5 saat sonra polis ve jandarma ekiplerinin işbirliğiyle yakalandı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ