Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Yeni Joker'den ilk fotoğraf geldi!

        Belki de çizgi-roman tarihinin en popüler kötü karakteri olarak tanımlanabilecek olan Joker, 2019 yılında kendi uzun metraj filmine kavuşuyor. Joker'in dünyasına onun penceresinden bakacağımız filmde karakteri ünlü aktör Joaquin Phoenix canlandıracak.

        Filmin yönetmeni Hangover serisiyle ünlenmiş olan Todd Phillips. Philips geçtiğimiz günlerde instagram hesabından Joker'in ilk fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta Phoenix Joker'in klasikleşmiş palyaço makyajı ile görünmüyor. Daha çok yıpranmış, umutsuz ve derinlerinde kontrolsüz bir öfke besleyen bir ifade takınmış durumda.

        Filmin kosunu hakkında detaylı bir bilgi yayınlanmazken, döneminin 1980'ler olacağı kesinleşmiş durumda. Bu dönemde stand-up komedyenlik yapan Joker'in, hayatının uçurumdan aşağı yuvarlanması ardından gelen öfke, kin ve şiddet süreci konu edilecek.

        Joaquin Phoenix ise rölü için "müthiş korkutucu" yorumunu yapmış. Bakalım ekim 2019'da vizyona girmesi beklenen yeni Joker filminde ilerleyen zamanlarda ne gibi gelişmeler olacak. İşte size yayınlanan ilk Joker fotoğrafı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ