Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yer : Muğla Fethiye Komşular fark edince şok oldular!

        Muğla'nın Fethiye ilçesinde,1ayönceevlendiğieşini başına sert bir cisimle vurarak öldüren koca, daha sonra evin çatı katında bileklerini kesip, kendini asarakintiharetti.

        İHA'nın haberine göre olay, Akarca Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çiftin komşuları uzun süre kapıyı çalmalarına ve seslenmelerine rağmen yanıt alamadıkları 56 yaşındaki A.B. ile eşi 43 yaşındaki S.B.’yi meraketti. Evin balkon ve penceresinden içeriye bakan ve bir şey göremeyen komşular, camı kırarak içeriye girdi. Koridorda S.B.'nin kanlar içinde yattığını gören komşular,112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, S.B.’nin kafasına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespitetti.

        REKLAM

        Polis ekipleri, evde yaptığı incelemede çatı katında A.B.'yi de el bilekleri kesilmiş ve tavana asılı halde buldu. Yapılan incelemede A.B.'nin eşini öldürdükten sonraintiharettiği belirlendi. Hayatını kaybeden çiftin cenazeleri, Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Öte yandan, 3 yıldır birlikte yaşayan çiftin,16 Mart'ta nikah kıyarak evlendikleri öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ