Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çetin, hanım evlerini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ayyıldız, Hüma Sultan, Saray ve Altınova Hanım Evlerini ziyaret ederek, kursiyerlerin yaptığı çalışmaları inceledi.

        Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, belediyenin hanım evlerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında kursiyerlerle sohbet eden Başkan Çetin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kadınların yapmış olduğu el işi, yağlı boya, dikiş nakış, bilgisayar çalışmalarını dikkatle inceleyen Çetin "Hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Çok güzel çalışmalara imza atmışlar. Onların başarılarını görmek bizleri de mutlu ediyor. Belediyemizin birbirinden güzel hanım evlerinden tüm hemşehrilerimizin yararlanmasını istiyoruz" dedi.

        Pursaklar Belediyesinin kadınlar için bütün imkanlarını seferber ettiğini belirten Başkan Çetin, yapılan çalışmalar hakkında hemşehrilerini bilgilendirip, Nezaket Okullarında geleceğin hanımefendileri ve beyefendilerinin yetişmesinin önemini vurguladı. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in ziyaretinden memnun kalan hanımlar, Başkan Çetin'e teşekkür etti.

        (DY-MK-Y)

        11.01.2018 09:29:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler