Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan Atatürk Mahallesi esnafına ziyaret

        ANKARA (İHA) - Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Atatürk Mahallesi'nde esnafı ziyaret ederek, belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.

        Programının çoğunu esnaf ziyaretine ayıran Sincan Belediye Başkanı Ercan, bu defa Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Ankara Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Vatandaş ve esnafla sık sık fotoğraf çektiren Başkan Ercan, talepleri ve önerileri de ilgiyle dinledi. "Vatandaşımızın ve esnafımızın görüşleri bizim için çok önemli" diyen Ercan şunları kaydetti:

        "Bir araya gelerek derdimizi paylaşabilmek, istişarede bulunabilmek önemli. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde hem dertleşiyor hem de talepleri dinleme, önerileri konuşma fırsatı buluyoruz. Hedefimiz en iyi hizmeti Sincanımıza ulaştırmak. Vatandaşımızdan aldığımız güç ve destekle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sincanımız ve vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık."

        Esnafın toplumun bel kemiği olduğunu kaydeden Ercan, esnafın her zaman yanında olduğunu vurguladı. Ercan, "Esnaflık alın teri demek, çile demektir, dişinle, tırnağınla kazanmak demektir. Her kuruşu kazanmak için hem akıl terini hem alın terini koymak demektir. Onun için sizin kazançlarınız, çabalarınız en helal, en makbul kazançlardır. Memleketi ayakta tutan sizlersiniz" dedi.

        Ercan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf Abdullah Eker, Başkan Ercan'ın ziyaretinin kendilerine moral verdiğini söyledi. Eker, "Kendilerini ağırlamaktan ve taleplerimizi dile getirmekten büyük mutluluk duyduk. Başkanımızın halimizi hatırımızı sorması bizleri mutlu ediyor. Düşüncelerimizi direkt kendisine iletebildiğimiz bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız" ifadelerini kullandı.

        (PLN-Y)

        08.02.2018 14:41:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler