Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Keçiören ile Ortaköy arasında kardeşlik köprüsü kuruldu

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda belediye ile kardeşlik bağı kuran Keçiören Belediyesi, son olarak Çorum'un Ortaköy Belediyesi ile kardeş belediye oldu.

        Çorum Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Keçiören ile kardeşlik protokolü imzaladıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da "Ortaköy ilçesi ile kardeşlik ilişkilerimiz çerçevesinde karşılıklı olarak projelerimizi tecrübelerimizi ve birikimlerimizi paylaşacağız. İnşallah kendilerini Çorum'da ziyaret ederek, onlara misafir olacağız" dedi.

        "Keçiören bizim ağabeyimiz"

        Başkan Taner İsbir ise Çorum'un tarihi, ekonomisi, coğrafyası ve kültürü ile ilgili bilgiler verirken, oy birliği ile protokolün imzalanmasından ayrıca memnuniyet duyduklarını belirtti. İsbir, "Keçiören'i kardeş belediye olarak değil ağabey belediye olarak görüyoruz. Keçiören bizim ağabeyimiz" diye konuştu.

        İsbir ayrıca Başkan Ak'a Çorum'un yöresel ürünlerini hediye ettikten sonra ilçelerine en kısa sürede beklediklerini de sözlerine ekledi.

        (SFP-BC-MK-Y)

        02.03.2018 09:21:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler