Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - KKTC Hür-İş Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Çaluda ve beraberindeki sendika üyesi kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

        Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Ak, "Keçiören'e ve ana vatana hoş geldiniz. Kadının iş gücüne özgür ve eşit bir şekilde katılması, üretimin içinde daha aktif yer almasıyla toplumsal kalkınmanın daha hızlı ve daha ileri bir noktaya taşınacağına inanıyorum. Hepinize iş hayatınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

        KKTC'nin Güzelyurt Belediyesi ile Keçiören Belediyesinin kardeş olduğunu hatırlatan Ak, "Güzelyurt ile iş birliği ve tecrübe paylaşımı noktasında önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ayrıca bizler onların Portakal Festivali'ne katılırken, onlar da her yıl düzenlediğimiz Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'ne katılıyor ve kültürlerini tanıtıyorlar. Zaman zaman da karşılıklı ziyaretlerimiz oluyor. KKTC'yi hiç görmeyen 60 lise ve üniversite öğrencisini geçtiğimiz günlerde gönderdik. İnşallah yakında da Kıbrıs Harekatı'ndan bu yana hiç gitmeyen Kıbrıs gazilerimizi göndereceğiz" diye konuştu.

        KKTC Hür-İş Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Çaluda ise, Türkiye'ye her geldiklerinde Keçiören'i ziyaret ettiklerini söyleyerek, Başkan Ak'a geleneksel el sanatlarını yansıtan bir tablo hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler