Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, doğal güzellikleri ve renkli caddeleriyle her yaz fark yaratan Yenimahalle'de bahar hazırlıklarına başladı.

        Çalışmalar kapsamında ilçenin dört bir yanında bulunan ağaçlar budandı, çim biçme ve yabani ot temizliği devam ediyor. İlkbaharı en güzel şekilde karşılamak için çalışan ekipler, vatandaşların yürüyüşünü ve görüşünü engelleyen ağaç dallarını bitki dokusuna zarar vermeden tek tek budadı. Aynı zamanda çim biçme ve yabani ot temizliğine de devam eden ekipler, park, bahçe ve çocuk oyun alanlarında uzayan çimleri biçti ve yabani otları temizleyerek çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesine olanak sağladı.

        "Yenimahalle'de yaşamaktan mutluluk duyuyoruz"

        Çalışmaları gören vatandaşlar, "Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yaz kış demeden ilçemiz tertemiz, parklarımız estetik görüntüsüyle dikkat çekiyor. Belediyemiz çevre düzenlemesine önem veriyor, doğayı koruyor. Yenimahalle'de yaşamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler